Gratis inloopochtend voor ouders

De hele maand mei is er bij Coachingpraktijk Blom (locatie Hedel) elke woensdagmorgen een gratis inloopochtend/spreekuur voor ouders. Zou u wel eens van gedachten willen wisselen over uw kind en wat vrijblijvende informatie willen over kindercoaching? Of heeft u als ouder een vraag over de ontwikkeling van uw kind? Gaat het niet zo goed op school of zou uw kind graag meer zelfvertrouwen willen hebben? Of heeft u wellicht vragen over voeding en eetgedrag? Dan bent u van harte welkom in de praktijkruimte in Hedel op één van de volgende ochtenden:

  • Woensdag 1 mei
  • Woensdag 8 mei
  • Woensdag 15 mei
  • Woensdag 22 mei
  • Woensdag 29 mei

Inschrijven kan via het contactformulier . Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *