Crea-Kids

De zomervakantie staat weer voor de deur! Even lekker niet naar school, misschien ga je op vakantie of lekker naar het strand. Maar er zullen misschien ook dagen zijn dat je je een klein beetje kan vervelen… Daarom gaat mijn praktijk gewoon lekker door in de vakantie en wel met een super leuke activiteit: Crea-Kids. Op 4 woensdagochtenden in de vakantie is er de gelegenheid om gezellig te komen knutselen, tekenen en spelletjes te doen. En daarnaast heeft deze activiteit een coachend karakter met elke week een nieuw thema zoals; zelfvertrouwen, emoties, gezondheid en boos zijn. Je leert er dus ook nog wat van!

Leeftijd

Kosten

Datum

Tijd

Locatie

Van 6 t/m 12 jaar

€ 8,- per keer

17, 24 en 31 juli en 7 augustus*

Van 10:30 tot 12:00 uur

Hageland 5, Hedel

*Graag uiterlijk 24 uur vooraf aanmelden.

Je kunt je kind aanmelden via het contactformulier of even contact opnemen voor meer informatie.

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *